SEARCH

Trends van 2022

Voor alle thuiswerkers! Met veel plezier zorgen wij ervoor dat jullie medewerkers een mooie blijk van waardering ontvangen. Dit kan je koppelen aan allerlei geefmomenten, zoals Pasen, Dag van Zorg, Dag van de Leraar, zomerpakketten etc.

De keuze in zowel de foodproducten als het cadeau is groot. Kies bijvoorbeeld voor een brievenbus pakketjes met verschillende lekkernijen, een Tony’s proeverij, heerlijke fudge of brownies. Of ga op de gezondere toer met bedrukt fruit of een actief Fit & Vitaal pakket. Daarnaast zijn de giftboxen met handzeep en handlotion populair en natuurlijk in deze tijd erg passend om te ontvangen.

We denken graag mee wat het mooiste geschenk voor jullie medewerkers is en kunnen hierin van A-Z ontzorgen.

Kruger Geschenken Thuiswerk Producten
Kruger Geschenken Go Green

Er zijn ieder jaar weer meer variaties in duurzame en biologische producten. Eerlijk en verstandig kiezen wordt hierdoor steeds makkelijker. Binnen de lijn Go Green geniet je van heerlijke producten en draag je tegelijk bij aan een gezondere wereld door een afdracht aan de Stichting Trees for All. Geen extra kosten voor jullie, wel een extra mooi gebaar!

Samen met bijvoorbeeld een duurzame shopper die in een handomdraai een fietstas is, draag je helemaal bij aan een actiever en gezonder bestaan van de medewerkers. Één ding is duidelijk, nog nooit is een blijk van waardering zo op zijn plek geweest als nu.

We ontzorgen jullie graag door de pakketten huis aan huis te laten bezorgen. Ook kan je voor bijvoorbeeld Kerst cadeaubonnen schenken, waarmee in de  gepersonaliseerde webshop de medewerkers hun eigen mooie cadeau kunnen uitzoeken. Online vouchers of een compleet georganiseerd ludiek geefmoment, we delen graag onze ideeën met jullie!

Neem contact op voor de mogelijkheden
Terug naar Boven