SEARCH

Trends van 2020

Er zijn ieder jaar weer meer variaties in duurzame en biologische producten. Eerlijk en verstandig kiezen wordt hierdoor steeds makkelijker. Binnen de lijn Natural geniet je van heerlijke producten en draag je tegelijk bij aan een gezondere wereld door een afdracht aan de Stichting Trees for All. Geen extra kosten voor jullie, wel een extra mooi gebaar!

Samen met bijvoorbeeld een duurzame shopper die in een handomdraai een fietstas is, draag je helemaal bij aan een actiever en gezonder bestaan van de medewerkers.

Kruger Geschenken Natural
Kruger Geschenken Teamwork

Het teamwork dat in de huidige situatie geleverd wordt en de flexibiliteit die het van ons allemaal vraagt, is dit jaar meer dan ooit aan de orde. Samen zijn we sterk, zowel in het zakelijke leven als privé.

Of er in jullie beroepsgroep nu een grote stap harder moet worden gedaan, of dat jullie voor uitdagingen staan door teruglopende resultaten, je staat er niet alleen voor!

Met veel plezier en aandacht denken we met jullie mee op welke manier het kerstgeschenk dit jaar het beste aansluit bij de organisatie. Één ding is duidelijk, nog nooit is een blijk van waardering zo op zijn plek geweest als nu.

We ontzorgen jullie graag door de kerstpakketten huis aan huis te laten bezorgen. En willen jullie door de huidige situatie liever jullie waardering laten blijken door keuzecadeaus te schenken, dan helpen we jullie door de gepersonaliseerde webshop helemaal naar wens vorm te geven. Met online vouchers of een compleet georganiseerd ludiek geefmoment, we delen graag onze ideeën met jullie.

Kruger Geschenken Cmplmnt
Neem contact op voor de mogelijkheden
Terug naar Boven