SEARCH

Kruger Geschenken

Ontzorgt vol
enthousiasme

Bij Kruger Geschenken staat plezier bovenaan. Hier begint elk jaar alles mee; we bezoeken onbevangen en nieuwsgierig diverse beurzen en communiceren met iedereen open en prettig. Hierdoor kennen wij onze leveranciers en kennen de leveranciers ons. En weten ze wat wij belangrijk vinden: respect voor elkaar, duidelijke afspraken, eerlijkheid en op elkaar kunnen bouwen.

Klanten waarderen ons om onze grote flexibiliteit en onze no-nonsens mentaliteit. We weten van aanpakken, ontzorgen onze klanten en doen wat we beloven. Heldere communicatie heeft ervoor gezorgd dat onze klanten jaar in jaar uit op ons blijven vertrouwen.

Kruger Geschenken denkt mee!

In bijgaand filmpje nemen we je digitaal mee door de gehele showroom. Ook vertellen we je meer over ons bedrijf. Mogen wij ook jullie organisatie vol enthousiasme helpen met het vinden van het mooiste kerstgeschenk voor jullie medewerkers en andere relaties?

Bekijk pakketten
Een verademing dat Tanja zo creatief mee denkt en voor alles een oplossing heeft. Ook het mee verpakken van onze eigen cadeau- en kerstkaarten was geen enkel probleem. Wat een topper!!! Volgend jaar komen we ZEKER weer bij jullie terug.
Kruger Geschenken denkt proactief mee, biedt maatwerk en neemt de tijd voor je.

Astrid Altena

Tanja nam ruim de tijd voor ons. Na een rondje door de prachtige en uitgebreide showroom hebben we een mooi en persoonlijk pakket samengesteld, welke wederom goed werd ontvangen door onze werknemers.

Paula Anjema

De levering was goed, het pakket lekker en feestelijk en de samenwerking zeker ook. Bedankt voor de goede zorgen!

Francine Pannebakker

Tanja helpt ons al jaren met de attenties voor de dag van de leraar en voor de kerst. Altijd leuk! Altijd actueel! Altijd op tijd! Wij zijn enorm enthousiast over Kruger Geschenken!   🙂

Gerda Koning

Maatschappelijk verantwoord

In Assen hebben we een grote showroom met veel verschillende producten, zowel qua themalijnen als qua geschenken. We denken graag op maat met jullie mee. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt!

We zijn erop ingericht om grote aantallen kerstpakketten in te pakken en te verspreiden over verschillende locaties of bij iedere medewerker thuis. Maar ook onze kleinere klanten krijgen alle aandacht die ze verdienen!

Omdat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden, hebben we in onze showroom een groot aanbod van artikelen met oog voor mens en natuur. Daarnaast zit maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid verweven in meerdere onderdelen van ons bedrijf. We vertellen je er graag meer over.

Maar nu zijn wij erg benieuwd naar wie júllie zijn en wat jullie organisatie drijft. Neem je contact met ons op zodat we kunnen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen?  🙂

Wij werken o.a. voor

Terug naar Boven