SEARCH

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen op deze website. Het doen van een bestelling houdt in dat u deze algemene verkoopvoorwaarden aanvaardt.

 1. Aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid
  1.1 Contact over de op deze website aangeboden en bestelde producten vindt per e-mail en telefonisch plaats. U bent zelf verantwoordelijk voor het aan ons verstrekken van de juiste adresgegevens, het juiste emailadres en betalingsgegevens.
 2. Bestellen
  2.1 Na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen wordt u gevraagd uw gegevens in te voeren en de bestelling te bevestigen. Daarna ontvangt u binnen 24 uur een bevestigingsemail met daarin uw order (denk aan uw spamfolder). Indien er geen bevestiging is ontvangen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.
 3. Aanbiedingen, prijzen en betalingen
  3.1 Alle prijzen staan vermeld in euro’s, exclusief BTW. Wij besteden veel aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen en informatie betreffende onze producten, desondanks behouden wij ons het recht voor om prijzen te wijzigen.
  3.2 Het totaalbedrag kunt u betalen per iDeal of via een directe bankoverschrijving.
  3.3 Indien u een kerstpakket wenst dat net iets anders is qua inhoud, dan kunt u contact met ons opnemen.
 4. Aflevering
  4.1 U kunt ervoor kiezen om de pakketten af te halen in Assen of voor verzending naar een adres in Nederland.
  4.2 U betaalt per order slechts eenmaal verzendkosten. De verzendkosten van € 35 zijn gebaseerd op aflevering in Nederland m.u.v. de eilanden. Op maat worden er verzendkosten berekend voor aflevering op een van de eilanden of aflevering in het buitenland.
  4.3 U kunt tijdens het bestellen de gewenste afleverdatum doorgeven. Wij nemen contact met u op of deze datum daadwerkelijk behaald kan worden.
 5. Overmacht
  5.1 Wij kunnen in geval van overmacht, de uitvoering van uw bestelling opschorten, dan wel zonder rechterlijke tussenkomst ontbinden, zonder dat wij verplicht zijn tot schadevergoeding. Wij dienen u hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen.
  5.2 Onder overmacht wordt verstaan iedere tekortkoming die niet aan ons kan worden toegerekend, omdat dit niet te wijten is aan (volgens de wet) toerekenbare schuld.
 6. Kwaliteit van geleverde producten
  6.1 Wij stellen onze pakketten altijd samen met hoogwaardige producten en hoge kwaliteitseisen. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, neemt u dan contact met ons op via info@krugergeschenken.nl.
 7. Klachten
  7.1 Wij spannen ons in om eventuele klachten zo goed mogelijk te behandelen om zo tot verbetering van onze dienstverlening te komen. U kunt uw volledige en duidelijk omschreven klacht binnen 14 dagen na levering van het product schriftelijk indienen (bij voorkeur per email). De klacht wordt binnen 5 werkdagen in behandeling genomen. U wordt hiervan op de hoogte gesteld.
 8. Privacy
  Lees hier meer over in onze Privacy verklaring.
 9. Verantwoordelijkheid voor beeldmateriaal en teksten
  9.1 Het beeldmateriaal dat wordt getoond valt volledig onder de Nederlandse regelgeving omtrent copyright. Dit Copyright ligt volledig bij Kruger Geschenken.
 10. Recht
  10.1 Op deze voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Kruger Geschenken | Pottenbakkerstraat 3 | 9403 VK Assen | 0592-460009 | info@krugergeschenken.nl

Terug naar Boven